Locatie

Het gebouw bevindt zich aan de Verlengde Drift nummer 100 te Doorn

Vanaf de A12 Utrecht richting Arnhem neemt u afslag 21 Maarn Doorn. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf de N227 op richting Doorn. Bij hectometerpaaltje 9,5 staat een bord met daarop aangegeven ‘Landgoed Zonheuvel/SBI 200m’. U neemt deze afslag en kunt op de ventweg parkeren (foto 1). Als u de weg oversteekt vindt u een klapdeur in een hek met een pad naar ons gebouw.

Vanaf de A12 Arnhem richting Utrecht neemt u afslag 22 Maarsbergen, Woudenberg, Leersum, Maarn. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf de N226  op richting Leersum. U volgt deze weg tot aan Leersum en gaat bij de rotonde rechtsaf de N225 op richting Doorn. In Doorn gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf de N227 op richting Maarn. Nadat u de bebouwde kom van Doorn bent uitgereden komt u bij hectometerpaaltje 9,9 het bord ‘Landgoed Zonheuvel/SBI 200m’ tegen. U neemt deze afslag en kunt op de ventweg parkeren (foto 1). Deze omweg is nodig, omdat afslag 21 Maarn Doorn alleen vanuit Utrecht aanwezig is.

Foto 1

Voor het afzetten van materiaal is het mogelijk om nog iets dichterbij te komen, het blijft echter de bedoeling dat u uw auto’s parkeert langs de ventweg bij landgoed Zonheuvel/SBI.

Hiervoor gaat u de Beatrixlaan in. Aan het eind van de Beatrixlaan maakt deze een bocht naar links (foto 2 en 3) en wordt de Drift. Bij deze bocht gaat u rechtsaf over de drempel. Het bordje ‘Drift 90 t/m 98’ (foto 4) wijst u de juiste kant op en u rijdt rechtdoor het bos in tot aan de slagboom (foto 5 en 6). Dichterbij kunt helaas niet komen.