Locatie

Het gebouw bevindt zich aan de Verlengde Drift nummer 100 te Doorn

Vanaf de A12 Utrecht richting Arnhem neemt u afslag 21 Maarn Doorn. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf de N227 op richting Doorn. Bij hectometerpaaltje 9,5 staat een bord met daarop aangegeven ‘Landgoed Zonheuvel/SBI 200m’. U neemt deze afslag en kunt op de ventweg parkeren (foto 1). Als u de weg oversteekt vindt u een klapdeur in een hek met een pad naar ons gebouw.

Vanaf de A12 Arnhem richting Utrecht neemt u afslag 22 Maarsbergen, Woudenberg, Leersum, Maarn. Onderaan de afslag gaat u rechtsaf de N226  op richting Leersum. U volgt deze weg tot aan Leersum en gaat bij de rotonde rechtsaf de N225 op richting Doorn. In Doorn gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf de N227 op richting Maarn. Nadat u de bebouwde kom van Doorn bent uitgereden komt u bij hectometerpaaltje 9,9 het bord ‘Landgoed Zonheuvel/SBI 200m’ tegen. U neemt deze afslag en kunt op de ventweg parkeren (foto 1). Deze omweg is nodig, omdat afslag 21 Maarn Doorn alleen vanuit Utrecht aanwezig is.

Voor het afzetten van materiaal is het mogelijk om nog iets dichterbij te komen, het blijft echter de bedoeling dat u uw auto’s parkeert langs de ventweg bij landgoed Zonheuvel/SBI.

Hiervoor gaat u de Beatrixlaan in. Aan het eind van de Beatrixlaan maakt deze een bocht naar links (foto 2 en 3) en wordt de Drift. Bij deze bocht gaat u rechtsaf over de drempel. Het bordje ‘Drift 90 t/m 98’ (foto 4) wijst u de juiste kant op en u rijdt rechtdoor het bos in tot aan de slagboom (foto 5 en 6). Dichterbij kunt helaas niet komen.