Verhuur Thorheim

Thorheim – niet alleen de naam van onze groep, maar ook van ons gebouw – is prachtig gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, vlakbij Utrecht midden in de bossen tussen Doorn en Maarn en is toch goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Ons gebouw is uitsluitend voor scoutinggroepen en scholen (t/m 16 jaar) te huur. Een bushalte bevindt zich op 100 meter afstand van het gebouw. Dat is overigens dezelfde afstand die u moet lopen vanaf uw auto.

HET GEBOUW

Welpen/beverlokaal:

Het lokaal is 9 bij 8 meter. Het lokaal wordt doorgaans gebruikt door de Welpen en de Bevers. Wij zelf gebruiken dit lokaal als slaapverblijf tijdens kampen. Er is genoeg ruimte om 30 kinderen een slaapplek te bieden. Er staat een krijtbord in het lokaal daarnaast staan er ook 5 kastanjehouten picknickbanken. 

Scoutslokaal:

Het lokaal is 7,5 bij 8 meter. Het lokaal is in gebruik door de scouts. Tijdens kampen is dit lokaal de plek waar gegeten wordt. Ook is er een vaste bar in deze ruimte. Er staan 4 kastanjehouten picknickbanken en er is een openhaard in het lokaal waarin gestookt mag worden. 

Stafruimte:

De afmetingen van dit lokaal zijn 7 bij 5 meter. Zoals de naam van dit lokaal zegt wordt het voor namelijk door de staf gebruikt. Er staan een aantal banken en  picknickbank in het lokaal. Deze ruimte geeft ook toegang tot het derde terras rondom het gebouw. 

VOORZIENINGEN

Ons gebouw is voorzien van een glasvezel-internetverbinding. Deze wordt zowel bedraad als draadloos aangeboden. WiFi is een dienst die standaard bij ons gebouw wordt aangeboden en zit bij de huurprijs in.

De keuken is voorzien van 6 grote gaspitten (vergelijkbaar met industriebranders), 2 warmhoudplaten, een grote afzuiginstallatie, een magnetron, een grote oven, een koelkast (inclusief vriezer) en twee grote spoelbakken.

Er is een dames- en een herentoilet. Bij de dames is 1 toilet en 1 toilet met douche. Bij de heren zijn 2 toiletten en 1 douche. In beide toiletten is een grote wasbak aanwezig en hangen er spiegels op volwassenen-, maar ook op kinderhoogte. Verder is het gebouw voorzien van centrale verwarming.

VEILIGHEID

Ons gebouw is van hout. Dat brengt met zich mee dat er strenge voorwaarden worden gesteld ten aanzien van de veiligheid. Voorwaarden waaraan wij volledig voldoen:

  • er zijn totaal 10 brandblussers aanwezig, 1 naast iedere uitgang.
  • er is een brandslang van 30 meter, zodat je iedere nooduitgang kunt bereiken.
  • alle buitendeuren gaan naar buiten toe open, zodat je snel kunt vluchten.
  • alle prullenbakken hebben een vlamdovende ring om brand tegen te gaan.
  • in iedere ruimte hangt noodverlichting.
  • in iedere ruimte hangt een rookmelder
  • ieder lokaal heeft een brede nooddeur voorzien van panieksluiting, dus met 1 duw open.
  • iedere (nood)uitgang is voorzien van een permanent brandend uitgangspictogram.

Deze maatregelen moeten ervoor zorgen dat u onbezorgd en veilig ons gebouw kunt huren.

HUURPRIJS

Wij verhuren de blokhut uitsluitend tijdens de schoolvakanties (regio Midden Nederland) aan scouting-groepen, jeugdgroeperingen en basisscholen etc. De blokhut is NIET te huur voor feesten en partijen.

De huurprijs bedraagt voor scouting-groepen €160,- per nacht. Voor niet scouting-groepen bedraagt de huurprijs €180,- per nacht. In Juli verhuren wij uitsluiten voor 7 nachten aangesloten. Dit is van zaterdag tot zaterdag. 

De verhuurvoorwaarden voor scouting-groepen zijn hier te bekijken. Voor niet scouting-groepen zijn de verhuurvoorwaarden hier te bekijken.

OVERTUIGD? CHECK DE BESCHIKBAARHEID

Bent u overtuigd? Kijk dan op de pagina beschikbaarheid of u voldoet aan onze doelgroep en of de gewenste periode nog beschikbaar is.