Uitdagingen: uitleg

Probeer de komende opdrachten en uitdagingen zo goed mogelijk uit te voeren, bij elke opdracht/uitdaging staat een verdere uitleg. Om de week zal er een extra uitdaging bij komen!

SUCCES!

Uitdaging week 1

Kleur en Knutsel wat voor de binnenblijvers! Veel ouderen en mensen met een minder goede gezondheid moeten nu binnen blijven. Zij mogen geen bezoek ontvangen en dan duurt de dag best lang. Om hen te verrassen willen wij je vragen om een mooie tekening of knutselwerk te maken. Het zou heel leuk zijn als je daar een foto van jezelf met uniform in verwerkt.

Deze mag je dan bij Kim (Kampweg 79, Doorn) of Koos (Padland 13, Doorn) langs brengen en dan brengen wij ze langs deze mensen die wel wat leuks kunnen gebruiken

Uitdaging 2 Paasweekend

Kampeer thuis challengeBadge thuiskamperen

Wij zouden het echt gaaf vinden! We gaan met heeeeel Scouting Nederland er een leuk kampeerweekend van maken, maar dan bij je thuis in de tuin of in de woonamer!!

Wat is de bedoeling? Bevers en Welpen

Bouw een tent van doeken, zeilen, takken, andere materialen of misschien heb je wel een echte tent. Als de tent eenmaal staat maak je twee foto's:

  1. Dat je voor je tent in je uniform zit te eten, dit kan een lekker (paas) ontbijtje zijn of lunch/avondeten
  2. Dat je in pyjama gaat slapen in je tent.

Stuur deze op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt het bovenstaande insigne opgestuurd!

Wat is de bedoeling? Scouts

Yoshiko kampeert op hoogte

Bouw een tent van doeken, zeilen, takken, andere materialen of misschien heb je wel een echte tent. Er is alleen een extra moeilijkheidsgraad. Zet deze tent zo hoog mogelijk op, maar let op je veiligheid! Heb je de tent eenmaal staan maak dan twee foto's:

  1. Dat je voor je tent in je uniform zit te eten, dit kan een lekker (paas) ontbijtje zijn of lunch/avondeten
  2. Dat je in pyjama gaat slapen in je tent.

Stuur deze foto's op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de 5 scouts die het hoogste boven de grond slapen krijgen het insigne wat hierboven boven staat!

 

Yoshiko kampeert op grote hoogte!  

Uitdaging 3 Zoek de verschillen

We missen scouting natuurlijk allemaal. We hebben wat filmpjes gemaakt van het Thorheim zodat jullie niet vergeten hoe tof ons gebouw eigenlijk is. Maar….. Let goed op! Elk filmpje is twee keer gemaakt, op het tweede filmpje zijn een aantal voorwerpen verdwenen. Kan jij ontdekken welke voorwerpen er missen of anders zijn? Volgende week komen de antwoorden online.

Tip 1:

 Let in elk filmpje op de groepsdas!

Tip 2:

Hieronder een lijstje met hoeveel dingen zijn verandert per locatie:

  1. Buiten 6
  2. Gang 6
  3. RSA lokaal 4
  4. Scouts lokaal 5
  5. Bevers, Welpen lokaal 6

Video 1: Buiten

Video 2: Gang

Video 3: de Basis

 Let op! De tweede helft is in spiegelbeeld!

Video 4: Scouts lokaal

Video 5: Bevers, Welpen lokaal

 Let op! De tweede helft wordt achterstevoren afgespeeld!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog