Zomerkamp Welpen 2016

Wat een gaaf zomerkamp hebben de welpen, welpenleiding en kookstaf achter de rug! We zijn in Bennekom op zomerkamp geweest met 17 welpen.

Het thema was de apen van Bandar-log, waarin de kinderen met hun apentroep aan het eind van de week de ministers konden worden om King Louie te kunnen ondersteunen in de jungle. Wat was dit een strijd! Alle welpen hebben heel hard hun best gedaan om King Louie te helpen.

We hebben van alles gedaan: gezwommen, pijl en boog geschoten, gehiked, naar een klimbos geweest, de kampdoop gedaan, verschillende posten spellen gespeeld, veel kampvuurtjes gemaakt, gekletst, gelachen en lekker gek gedaan met zijn allen. In een woord WAUW.

Als laatste hebben we de week afgesloten met de bonte avond waarbij alle ouders kwamen kijken. Wij vonden het erg gezellig dat er zoveel ouders en andere familieleden kwam kijken! We hebben de foto’s ook online gezet zodat jullie nog kunnen nagenieten. 

De leiding kan nu al niet wachten op zomerkamp 2017 in de eerste week van de zomervakantie van regio midden Nederland! Dit is van 8 juli t/m 15 juli 2017.