Zomerkamp Welpen

Gepost in Welpen

Wat een gaaf zomerkamp hebben de welpen, welpenleiding en kookstaf achter de rug! We zijn in Bennekom op zomerkamp geweest met 17 welpen.

Het thema was de apen Image00102van Bandar-log waarin de kinderen met hun apentroep aan het eind van de week de ministers konden worden om King Louie te kunnen ondersteunen in de jungle. Wat was dit een strijdt! Alle welpen hebben heel hard hun best gedaan om King Louie te helpen. 

We hebben van alles gedaan; gezwommen, pijl en boog schieten, hiken, naar een klimbos geweest, de kampdoop gedaan, verschillende posten spellen gespeeld, veel kampvuurtjes gemaakt, gekletst, gelachen en lekker gek gedaan met zijn allen. In een woord WAUW.

Als laatste hebben we de week afgesloten met de bonte avond waarbij alle ouders kwamen kijken. Wij vonden het erg gezellig dat er zoveel ouders en andere familie kwam kijken. We hebben de foto's ook online gezet zodat u nog kan nagenieten. 

De leiding kan nu al niet wachten op zomerkamp 2017 in de eerste week van de zomervakantie van regio midden Nederland! Dit is van 8 juli t/m 15 juli 2017

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog