Welpen zomerkamp

Gepost in Welpen

Tijdens de les waarzeggerij kwamen we erachter dat er iets duisters op ons pad zou komen, wat dat zou zijn konden we nog niet goed zien in de toekomst. Mang zou de volgende dag naar de orde van de T&H (Tovenarij en hekserij) gaan om hulp te vragen. Deze orde staat namelijk boven alles en zou ons misschien wel kunnen helpen. Helaas was de orde te druk met een ander internationaal probleem maar gaf ons wel vriendschappelijke steun van veraf. (Eerder deze week hadden we een brief ontvangen van de hoogste tovenaar; Koning Willem Alexander, lid van de orde van de T&H. Alle tovenaars en heksen deden zich namelijk voor als “gewone” burgers. In deze brief stond dat de orde deze week helaas niet langs kon komen door een spoedberaad. Het was namelijk wel gebruikelijk om even langs te komen bij een zomercursus voor heksen en tovenaars.

De volgende avond hadden we de les sluipkunde, halverwege de les hoorde we opeens een boze stem die ons vertelde dat hij, Magnicus, niet wilde dat er meer tovenaars en heksen kwamen en hier iets tegen zou gaan doen.

De volgende dag zijn we op excursie geweest naar Naarden waar we de geschiedenis konden vinden over Magnicus, de slechte tovenaar die wilde voorkomen dat er nog meer tovenaars en heksen kwamen die op scholen konden leren. Hij wilde onze school vernietigen omdat hij de macht voor zich alleen wilde hebben.

Daarom hebben wij op vrijdag een plannetje bedacht om hem te verzwakken met water, sterrenstof en een toverdrank zodat we hem ervan konden overtuigen dat leren goed is. Dat het beter is om meer tovenaars en heksen te hebben in de wereld zodat we de mensheid kunnen beschermen.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog