Stam

De Stam bestaat uit mensen van 18 tot en met 23 jaar. Meestal komen we op zaterdag avond vanaf 7 uur bij elkaar om gezellig samen iets te gaan doen. Dit kan variëren van bier drinken bij een filmpje, tot ´s nacht abseilen of een ruimte verbouwen. De Stam bestaat uit een hechte groep van ongeveer 15 personen met een eigen semidemocratisch bestuur, bestaand uit voorzitter; penningmeester en secretaris.

Sommige stamleden zijn tevens leiding, doordat de stam vooral ’s avonds actief is, staat dit elkaar niet in de weg. Binnen de groep zorgt de stam voor vermaak doormiddel van practical jokes en andere ludieke grappen. Ook bereidt de Stam af en toe opkomsten voor, voor de jongere speltakken, zodat de leidingteams een voorbeeld hebben voor de rest van het seizoen.

De Stam organiseert ook verscheidende activiteiten, zowel voor leden van Thorheim als de rest van de omgeving. Denk hierbij aan een regiofeest of de inmiddels beroemde kastelentocht.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een flimpje van jezelf, een geit, een pak bloem en een driewieler op naar stam@thorheim.nl.

  • Stamfeest Tirol 2024
    Jaja, het is weer tijd voor ons EPISCHE stamfeest! Zijn jullie klaar om op zaterdag 15 juni helemaal los te gaan op je favoriete après-ski hitjes? Adres: Drift 100, Doorn Wanneer: Zaterdag 15 juni 2024 Tijd: Deuren gaan open om 21:00 uur, en we gaan door tot het einde!