Stam

De Stam bestaat uit mensen van 18 tot en met 23 jaar. Meestal komen we op zaterdag avond vanaf 7 uur bij elkaar om gezellig samen iets te gaan doen. Dit kan variëren van bier drinken bij een filmpje, tot ´s nacht abseilen of een ruimte verbouwen. De Stam bestaat uit een hechte groep van ongeveer 8 personen met een eigen semidemocratisch bestuur, bestaand uit voorzitter; penningmeester en secretaris.

Sommige stamleden zijn tevens leiding, doordat de stam vooral ’s avonds actief is, staat dit elkaar niet in de weg. Binnen de groep zorgt de stam voor vermaak doormiddel van practical jokes en andere ludieke grappen. Ook bereidt de Stam af en toe opkomsten voor, voor de jongere speltakken, zodat de leidingteams een voorbeeld hebben voor de rest van het seizoen.

De Stam organiseert ook verscheidende activiteiten, zowel voor leden van Thorheim als de rest van de omgeving. Denk hierbij aan een regiofeest of de inmiddels beroemde kastelentocht.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een flimpje van jezelf, een geit, een pak bloem en een driewieler op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan zullen we je verzoek serieus niet behandelen.

seizoen 2015-2016

Gepost in Stam

Wat hebben we dit jaar met de stam toch veel dingen gedaan! We zijn naar hikes en feesten geweest van andere scoutinggroepen, onder andere van Caynoya Amersfoort, Regiorally, Kerst-inn van de woudlopers in Zeist, ZOT in Amerongen, etc. We hebben allerlei dingen gedaan zoals laser gamen, onze eigen paintball wedstrijd gehouden, hebben lekker gegeten tijdens de kerst, zijn samen naar de Zwarte Cross gegaan, en hebben natuurlijk heel veel andere gekke leuke momenten gehad. Kijk hier voor de foto’s van het afgelopen jaar.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog