Zomerkamp scouts 2016

In Rivendel had iedereen grote bewondering voor Frodo en zijn reisgenoten, zij zouden de ring vernietigen en de wereld redden. Althans dat was de bedoeling…
Terwijl Aragorn de voorraden bij elkaar zocht, en de meeste andere Hobbits vast wat van de voorraden probeerde, dacht Frodo nog een laatste bad te nemen. Tenslotte zou hij zich zeker een week niet kunnen wassen (bah). Helaas hebben de elven alleen gemeenschappelijke badruimtes, en Frodo voelde zich niet echt op zijn gemak tussen allen lange elven… Toen hij eruit ging was hij dan ook nogal haastig met zichzelf afdrogen, aankleden en het omhangen van de ene Ring.

Iets té haastig, kwamen de achterblijvers de volgende dag achter. In plaats van de ring, had hij de navelpiercing van een van de elven meegenomen. Iemand zou de ring zo snel mogelijk naar Frodo en zijn Reisgenoten moeten gaan brengen. Alle grote helden waren echter al met de eerste groep meegegaan. O, nee! En nu… Gelukkig waren en ook 22 aanstormende talenten aanwezig die het klusje wel gingen klaren voor Frodo. Kijk de elven hebben ook nog foto´s gemaakt!