Zomerkamp Scouts

Gepost in Scouts

Nadat ze uiteindelijk zaterdagavond klaar waren met inpakken, was het helaas pijnlijk duidelijk dat de groep nog niet klaar was om de gevaren van Midden-Aarde tegemoet te treden.  Dus besloot Elrond nog een kostbare dag te verspillen met de vrijwilligers om te smeden tot de helden die nodig zin voor een Queeste van dit formaat. Ze hebben moeten boogschieten, zwaard vechten en vluchten op een minder edeldier. 

Image00044

Het reisgenootschap heeft een voorsprong van anderhalve dag, maar ze hebben getreuzeld met door de mistige bergen gaan. De tweede lichting helden vermomd een deel van zichzelf als aardmannen, de nieuwe lichting zomerkampgangers, en voert de rest als gevangen mee, hierdoor weten ze ongedeerd door de bergen te trekken. De ervaring was voor sommige alleen wel zo verschrikkelijk dat ze de behaalde versprong vergooien door de rest van de dag te wassen in de Anduin.

 

Van de elven leren ze dat ze nog maar een halve dag achter lopen, en de groep maakt zich klaar op de rest van de dag stevig door te marcheren. Dwars door midden-aarde, achter het reisgenootschap aan. Terwijl de nieuwe helden de hele dinsdag lekker hebben doorgelopen, hadden de oorspronkelijke helden toch meer problemen. Nadat ze door Uruk-Hai aangevallen werden en zichzelf verspreiden in verschillende richtingen, hebben ze een hoop tijd verloren. De scouts wachten de hele dag in een naburige stad, Ommen was het gezellige plaatsjes waar ze op Frodo aan het wachten waren. Als ze 's avonds nog niemand zien, wordt er besloten dat ze dan maar zelf de echte ring gaan vernietigen.

Image00004Het reisgenootschap verzameld de benodigdheden om een paar goede vlotten te maken en zakt de Anduin of tot de grens met Mordor.  Daar wachten we tot het donker word. 'S nachts sluipen we mordor binnen. Dit gaat helaas niet helemaal goed waardoor we weer terug moeten naar de elven. Gelukkig is er een elf die tijdens het inpakken van z´n spullen een ´erg´stinkkende sok vind. Naast de berg is dit het andere middel  wat de ring kan vernietigen. Aangekomen bij in het de afsluiting van het kamp, besluiten we in plaats daarvan de ring om te smelten tot 22 nieuwe ringen, niet langer onder de macht van Sauron, maar als een blijvende bron van kracht voor de overlevende!

Wij hebben een super gaaf kamp gehad! Tot snel we zien jullie allemaal weer op 3 september op Thorheim. 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog