Zomerkamp explorers 2021

Dit jaar zijn we met de rowans door wat tegenslagen wegens corona gezellig op de fiets gestapt om Nederland te verkennen. We zijn bepakt en gezakt door Friesland heen gecrossed, waarbij we zeker geen mc Donalds konden overslaan. In Friesland hebben wij veel water gezien. Door te zeilen op het Heegermeer en naar Ameland te lopen op het wad. In Ameland is een dagje strand niet verkeerd, een zandfort bouwen en barbecue├źn kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Op kamp zijn wij rowans ook verantwoordelijk voor het eten waarbij een avond goeie frituur echt niet kan missen. Als dit dan wat uit de hand loopt met een mayonaise gevecht moet je maar heel lief vragen aan de andere camping gasten of je wat shampoo mag lenen.

Toen we weer fris en fruitig waren zijn we nog naar Groningen geweest om daar de echt traditionele eierballen te proberen. Na het urenlange vasten van vele, op een eierbal na, hebben wij het kamp afgesloten met een bezoekje aan een all you can eat restaurant. Dat uit de hand loopt met een mayonaise gevecht moet je maar heel lief vragen aan de andere camping gasten of je wat shampoo mag lenen.

Oftewel een kamp vol klasse eten, water en gezelligheid!