Explorers

Gepost in Speltakken

RSA staat voor Rowans & Sherpa's Afdeling. De afdeling van de Thorheim-groep heeft nummer 333, we spreken en schrijven dan ook heel vaak over de de afdeling. Tegenwoordig wordt de RSA ook wel Explorers genoemd. 

Bij de RSA wordt van je verwacht dat je zelf de handen uit de mouwen steekt. Als 15- tot 18-jarige kun je namelijk heel goed zelf bepalen wat je wel en niet wilt. Je bedenkt dan ook je eigen programma's en verzint samen met de anderen waarheen je dit jaar op zomerkamp gaat. De RSA heeft het dus zelf voor 't zeggen. Ze maken samen plannen. Bepalen hun eigen avontuur. Daarom is geen opkomst of dag hetzelfde.

De ene keer vind je jezelf terug op een berg in Tsjechië, een andere keer ben je aan het fik stoken of je wordt nét niet overreden op een toch niet helemaal verlaten stationnetje in Normandie. Maar ook de gewone opkomsten zijn iedere keer weer verschillend. Zin in een filmavond?? Organiseer hem zelf maar. Of is een pokeravond, een avondje routetechnieken, een dropping, die maffe sinterklaasviering leuker?? Dan organiseer je samen met de andere RSA-ers dat toch.

De RSA-ers zijn oud en wijs genoeg. Leiding heb je niet meer nodig. Maar soms kom je er zelf niet (helemaal) uit. Dan kun je altijd een beroep doen op de 'begeleiding'. Van begeleiders mag je dus best wat verwachten. Niet dat ze je bezighouden. Geen voorgekookte activiteiten. Wel dat ze je net dat laatste zetje geven. Dat ze je een goeie reden geven om uit je luie stoel te komen. En een beetje hulp als het plan dreigt te stranden.

We hebben elke zaterdag opkomst van 14:00 tot 17:00. Lijkt het je ook wat? Kom gerust een keer langs.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog