Zomerkamp Bevers

Gepost in Bevers

Op vrijdag 10 juni was het zo ver het zomerkamp! Super spannend, zowel voor de bevers als voor de ouders. 

Tijdens het kamp sliepen de bevers bij boer Leo in een echte tent . Op zijn boederij kunnen de bevers heerlijk ravotten, spelen en knuffelen met de dieren die op de boerderij zijn. Nadat alle spullen in de tent lagen en er vrolijk gespeeld was was het tijd voor een kampvuur. Bij het kampvuur heeft de beverleiding mooie verhalen verteld. Na de verhalen was het bedtijd voor de bever. 

2016 06 21 21.25.19

's Ochtends werden ze, misschien een beetje vroeg voor de leiding, gewekt door een haan die het wel welletjes vond. Alle bevers waren meteen klaar wakker, gelukkig de leiding ook. Na het ontbijt hun na het speelparadijs waar ze hebben kunnen rennen, stuiteren en gillen. Wat een lol hadden ze. 's Middags waren ze weer bij boer Leo. Na een goede knuffelsessie met de koeien, cavia's en konijnen. Was het tijd voor wat waterpret, maar een konijn en cavia dachten daar anders over. Zij wilde net als de bevers lekker buiten spelen! Gelukkig waren ze weer snel terug in hun hok, en kon het waterfestijn door gaan. 

Op de boederij spelen de bevers geen golf maar boerengolf. Het was een leuk spelletje om samen te doen, maar wie had er gewonnen? Was het nou Bas of Hippe? 

Op zondag werden de bevers, iets wat vermoeid, opgehaald door hun ouders. Wij als leiding hebben een super gaaf kamp gehad! Op naar het volgend zomerkamp!

2016 06 21 21.25.47

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog