Bever zomerkamp

Gepost in Bevers

Het voorlezen voor het slapengaan werd begeleid door het gezellig tikken van de regen op het tentdoek. Deze regen zorgde er waarschijnlijk ook voor dat alle bevers aansluitend ook snel in dromenland waren: hoe anders voor de leiding, die om een uur of 3 s’nachts een buitenbad op hoogte ontdekte in het zeiltje welke tussen de twee tenten gespannen was! Na even over een mogelijk praktisch nut hiervoor te hebben nagedacht werd toch maar het mes in het zeil gezet waarna het klaterend leegliep op de picknicktafel.

De bevers zelf hadden hier geen benul van en besloten bij eerste daglicht dat de nieuwe dag was aangebroken: tijd om op te staan! Het was al 6 uur geweest dus ook wel de hoogste tijd zou je zeggen. De dag begon zoals de vorige geëindigd was, en het regende de hele ochtend door. Gelukkig voorziet boer Leo in alle soorten weer en het bezoek aan het bos in Leersum werd vervangen door een ochtendje losgaan in de binnenspeeltuin. In de middag klaarde het op en konden we alsnog het bos in.

S’avonds stond de BBQ op het programma. Omdat een heel aantal bevers toch wel de nodige vermoeidheidsverschijnselen begonnen te vertonen werd besloten het avondprogramma niet al te heftig te maken en na een super gezellig kampvuur en het voorlezen gingen de bevers plat.

De volgende ochtend werd de leiding wakker en schrok zich rot! De klok stond op acht uur, waar waren de bevers? Rap de slaapzak uit en.. ongelofelijk! Alle bevers lagen nog lekker met de duim in de mond te maffen! Dit kon toch niet de bedoeling wezen, over twee uur zouden de ouders er zijn en er moest toch nog wel goed afscheid genomen worden van de boerderij.

Terwijl de bevers dit snel nog deden, kon een deel van de leiding vast beginnen de slaaptent op orde te brengen… Dat bleek toch wel een onmogelijke opgave: alles maar dan ook alles lag door elkaar. Het was een wonder dat de bevers nog iets hadden kunnen vinden om aan te trekken, wat dan ook nog van henzelf was!

Al met al was het een super kamp. Met super stoere bevers die prima een weekendje zonder ouders konden! Allemaal hartstikke bedankt voor dit gave weekend!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog