Speltakken

Scouting Thorheim kent verschillende speltakken (leeftijdsgroepen). Op de speciale speltakpagina's is alle informatie per speltak gerangschikt.

Bevers 5-7 jaar
Welpen 7-11 jaar
Scouts 11-15 jaar
Explorers 15-18 jaar
Stam 18-23 jaar
Bevers

De leden van 5 tot 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur. Ze spelen in het fantasiedorp Hotsjietonia en doen spelletjes met Stuiter, Sterre en Steven Stroom en de andere bewoners van het dorp.

Deze speltak draait op zaterdag van 14:00 - 15:30 uur

Welpen

Jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar heten bij Scouting welpen. Welpen spelen in het Jungleboekthema, dat gebaseerd is op het oorspronkelijke verhaal van Rudyard Kipling. Samen met het jongetje Mowgli en Shanti, het meisje uit het mensendorp, beleven de welpen de spannendste avonturen in de jungle.

Deze speltak draait op zaterdag van 10:30 - 12:30 uur

Scouts

Leden van Scouting die 11 tot 15 jaar oud zijn, heten scouts. Ze gaan zeilen, koken tijdens het zomerkamp op hun eigen kampvuur en ontdekken de wereld om zich heen. Het thema dat bij scouts centraal staat is dan ook ‘ontdekkingsreis’. Scouts leren samenwerken en krijgen een grote mate van zelfstandigheid.

Deze speltak draait op zaterdag van 14:00 - 16:30 uur

Explorers

Jongeren van 15 tot en met 18 jaar worden bij Scouting explorers genoemd. Explorers organiseren hun eigen activiteiten in binnen- en buitenland en gaan bijvoorbeeld kanoën in de Ardennen of zeilen in Zeeland. Deze speltak is dan ook zeer zelfstandig en leert goed om te gaan met verantwoordelijkheden.

Deze speltak draait op zaterdag van 14:00 - 17:00 uur

Stam

Jongeren tussen de 18 en 23 jaar zijn bij Scouting roverscouts, maar wij noemen het gewoon nog de Stam. Stamleden hebben een duidelijke eigen inbreng en zijn zeer zelfstandig. Zij organiseren hun eigen kampen en activiteiten en groeien, als ze dit willen, vaak door naar leidinggevende bij een van de andere speltakken.

Deze speltak draait op vrijdag- of zaterdagavond vanaf 19:00 uur

Contact speltakken

Om contact te leggen met een van de speltak kunt u mailen naar:

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog