Oliebollenactie Informatie

Beste oliebollenbakker prov Utrecht 2020

Donderdag 30 december 2021

Ieder jaar houden wij een oliebollenactie en dit jaar vindt hij plaats op 30 december van 09:00 tot 17:00 uur. Op dit moment hopen wij met alle jeugdleden langs de deuren in Doorn te gaan om de oliebollen te verkopen. Ook zullen wij te vinden zijn bij onze twee welbekende kramen: de kraam in de Thorheimpassage tussen de Etos en de Albert Heijn en de kraam op het Kampwegplein. Hier kan je langs komen voor dezelfde kwaliteit oliebollen die we elk jaar hebben! U steunt Scouting Thorheim uit Doorn daarmee, want de helft van de opbrengst is voor onze vereniging. Wij hebben uw hulp dus keihard nodig!

 

Bestel uw oliebollen vooraf via onze webshop!

Ook dit jaar kunt u uw oliebollen vooraf bestellen, deze kunt u dan ophalen bij onze kraam in het centrum van Doorn of u kunt er voor kiezen dat deze worden thuisbezorgd in Doorn. Wilt u een grote bestelling plaatsen maar is dit niet in de bezorgregio van Doorn? Neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

 

Heeft u vragen over de oliebollenactie, stel deze dan door ons een mailtje te sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen wij contact met u op! Wilt u een grote bestelling plaatsen maar is dit niet in de bezorgregio van Doorn? Neem dan even contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Onze oliebollenactie houden wij in goede samenwerking met Echte Bakker Kees van der Woerd. Hij ziet erop toe dat de oliebollen, die overigens dezelfde dag vanaf 04:00 uur 's ochtends gebakken, wel blijven voldoen aan de daarvoor gestelde eisen. Op deze manier kunnen wij u een 100% superverse en ambachtelijke oliebol garanderen.

Bakker van der Woerd Doorn jeugdleden
Bakker van der Woerd Doorn
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog