Ouderinformatie

Ouderinfoboekje

U kunt alle ouderinformatie downloaden in een handzaam boekje waarin u alle afspraken en nog wat aanvullende informatie van de groep vindt.

Aan- af melden opkomsten

Meld je af als je onverhoopt niet naar een opkomst of activiteit kan komen. Dan weet de speltakleiding op hoeveel kinderen ze moeten rekenen. Voor groepsactiviteiten en kampen geldt ook dat er aangemeld dient te worden bij de speltakleiding. 

Scoutfit

Net als teamsporten hebben we kleding, een Scoutfit, die wij iedere opkomst aan doen. Kijk bij Scoutfit op onze website of vraag het de speltakleiding.

Scouts Online (SOL)

Scouts Online is de online administratieve applicatie van alle Scoutinggroepen van Scouting Nederland. Als (nieuw) lid vragen we je, je eigen gegevens bij te houden. Bijvoorbeeld bij verhuizing, een nieuw telefoonnummer of e-mailadres. Je kunt je eigen gegevens ook 24 uur per dag inzien. Ook kun je met een Scouts Online account op het ledengedeelte van de Scouting Thorheim website inloggen. Maak hier een SOL account aan.

Groepsagenda en speltakagenda's

Het is mogelijk de groepsagenda en de verschillende speltakagenda's digitaal te raadplegen. Ook kun je de agenda's toevoegen aan je smartphone of tablet. Alle informatie over het toevoegen of om de agenda via onze website in te zien vind je op de agenda-pagina. Om deze pagina te bekijken dien je wel in te loggen via het menu aan de zijkant met jouw SOL gegevens.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij Scouting Thorheim. We hebben per seizoen een aantal activiteiten waarbij we de hulp van u als goed bij kunnen gebruiken:

  • Schoonmaak- en klusdagen (in het voor- en najaar)
  • Oliebollen actie (op 30 december)
  • Collecteren voor Jantje Beton
  • Rijden met andere jeugdleden voor zomerkamp en regio-activiteiten

We hebben als vereniging een bestuur en we willen graag dat daarin ook ouders plaatsnemen. We willen een goede balans hebben in het bestuur tussen leden en ouders. Zodra er een bestuurslid aftreed wordt er een brief naar de ouders van de jeugleden en leden gestuurd met de vraag of er iemand is die de functie wil vervullen binnen het bestuur. Als u zelf een idee heeft of ons ergens mee wilt helpen laat het ons dan gerust weten.

Uitschrijven einde lidmaatschap

Natuurlijk zien we het liefste niemand bij ons vertrekken, maar mocht dat toch gebeuren meldt dit dan zo spoedig mogelijk aan de speltakleiding én per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgen we dat de uitschrijving per eerst mogelijke gelegenheid in orde wordt gemaakt.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog