Jubilarissen!

Het is weer het begin van het jaar dus weer mooi de tijd om een aantal van  onze super vrijwilligers in het zonnetje te zetten. We hebben dit jaar een groot aantal mensen die jubileren binnnen onze vereniging.

Koos is alweer 40 jaar lid van de groep. Tijdens die tijd heeft hij vele jaren  leiding gedraaid en daarnaast ook diverse bestuursfuncties uitgevoerd. Hij is  momenteel nog steeds actief binnen het bestuur als algemeen lid. Hij heeft ook het waarderingsteken ontvangen wat bij een 40-jarig jubileum hoort.

Poulus is niet meer weg te denken bij Thorheim. Sinds 1980 is hij een onderdeel van de vereniging. Zit er een boutje los of moet er een wandje geschilderd worden dan regelt hij het in een mum van tijd. Zonder zijn betrokkenheid zou ons pand er niet zo mooi uit zien.

Rob en Hettie zijn beide sinds 1986 actief binnen Thorheim dat is al 30 jaar. Ze hebben samen vele jaren leiding gedraaid. De laatste jaren hebben ze de groep geholpen met het verhuur van het gebouw. Hierdoor hebben niet alleen onze jeugdleden van het gebouw en de omgeving kunnen genieten maar ook vele andere van andere verenigingen en scholen.

Ook zijn Aljen en Marcel 25 jaar lid van Thoheim. In die tijd hebben zij veel voor ons betekend. Daarmee hebben ze voor veel van onze jeugdleden mooie herinneringen gemaakt. Ook is Jerome 25 jaar lid van Thorheim. Hij draait nog steeds leiding bij de explorers en is sinds dit jaar praktijkbegeleider geworden voor alle leidinggevende.

We hopen dat deze kanjers en de andere vrijwilligers ons de komende jaren blijven helpen om een mooi scouting spel te maken. Zonder de hulp van vrijwilligers kunnen wij niet.