Contact

Indien u contact met onze groep wilt opnemen mailt u dan naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het huren van ons gebouw kunt u direct mailen met de verhuurder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de tabel onderaan vindt u de opkomsttijden van onze speltakken en de bijbehorende teamleiders. U kunt op de naam klikken om een e-mail te versturen. De teamleiders kunnen u informatie geven over hun speltak. Tevens kunt u uw kind bij hen opgeven.

Een kind mag in principe de eerste drie opkomsten vrijblijvend komen kijken. Bij de tweede opkomst krijgt hij/zij een inschrijfformulier en het machtingsformulier voor de contrubitie mee dat de derde opkomst moet worden ingeleverd als uw kind lid wil worden. Na dit alles wordt u geïnformeerd over de datum waarop uw kind wordt geïnstalleerd en wat daarbij nodig is door de teamleider via de e-mail.

 

Bevers
Welpen
Scouts
Explorers
14:00 - 15:30 uur
Teamleider:
10:30 - 12:30 uur
Teamleider:
14:00 - 16:30 uur
Teamleider:
14:00 - 17:00 uur
Teamleider:
Arno Doornenbal

Birgit IJzendoorn

Yoshiko van der Veer

Florens de Haan

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog