Contact

Voor vragen over de speltakken, het aanmelden van leden kunt u mailen naar de desbetreffende speltak, zie de mail adressen bij speltakken.

Indien u contact met onze groep wilt opnemen mailt u dan naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het huren van ons gebouw kunt u direct mailen met de verhuurder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de tabel hieronder vindt u de opkomsttijden van onze speltakken en de bijbehorende teamleiders. U kunt op de naam klikken om een e-mail te versturen. De teamleiders kunnen u informatie geven over hun speltak. 

Bevers
Welpen
Scouts
Explorers
14:00 - 15:30 uur
Teamleider:
10:30 - 12:30 uur
Teamleider:
14:00 - 16:30 uur
Teamleider:
14:00 - 17:00 uur
Teamleider:
Marcus van Dijk Maarten Verboom Niels Kamsma Florens de Haan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog