Thorheim Bingo

Komende zaterdag (4 april) gaan wij een online opkomst doen. Dit keer is het een heuse Thorheim style live BINGO!! We gaan dit doen via Skype. Voor degenen die het niet kennen: Skype is een gratis online programma waarmee je kunt videochatten. De vraag aan jullie is om dit programma voor zaterdag te downloaden op een computer, laptop of mobiele telefoon. Je kan jezelf vervolgens toevoegen aan de juiste groep met onderstaande link afhankelijk van in welke speltak je zit. Als je Skype liever niet wilt downloaden is dat geen enkel probleem en kun je je vanaf zaterdagochtend met dezelfde link aanmelden als gast. (Je bent dan gedurende 24 uur gast in de groep). In de groep gaan we met de hele speltak Skypen en kun je elkaar dus ook zien, houd hier rekening mee.

De linkjes:

Bevers en welpen: Deze link is verlopen

Scouts: Deze link is verlopen

Om het een beetje overzichtelijk te houden, hebben we de speltakken verdeeld onder 2 verschillende tijden, namelijk: de Bevers en Welpen om 10.30, de Scouts om 14.00. 

A.s. zaterdag zullen wij de persoonlijke BINGO kaarten via de mail aan jullie sturen (zodat jullie niet á la Thorheim vals kunnen spelen). We hebben er heel veel zin in en hopen jullie allemaal zaterdag te zien!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog