Thorhike

Na een enorm succesvolle eerste editie, komt de Thorhike komend jaar weer terug! Wij hebben al heel veel zin om een nóg groter spektakel op te zetten. Wil jij een leuke en uitdagende hike lopen? Doe dan mee met de Thorhike en geef je op!

WAT IS DE THORHIKE?

De Thorhike is een hike van ongeveer 25 kilometer voor explorers en ouder. Tijdens de hike zijn er veel posten te vinden waar je unieke spellen en uitdagingen kan doen voor extra punten. Op de posten is er ook tijd om even uitrusten en iets warms te drinken te krijgen. Op het einde van de hike eten we met z’n allen een lekkere maaltijd, en is er gelegenheid om lekker na te borrelen. Ook krijgt de groep die de meeste punten heeft verdiend uiteraard een leuke prijs!

Natuurlijk is de Thorhike niet compleet zonder een goed thema en dit jaar is dat niet anders: het thema van deze editie is… Irish!

Haal je bierpul uit de kast en trek je mooiste kabouterpak aan, want we gaan op wandeltocht door de Ierse wildernis. Ondertussen laten we natuurlijk geen enkele pot goud liggen en geen enkele Irish Pub onbezocht. Ik zou je geluks-klavertje-vier alvast klaarleggen, want de routetechnieken worden met elke pint Guinness lastiger.

Om het bos echt op Ierland te laten lijken, hebben wij veel Leprechauns en aardappelboeren nodig, dus kom lekker in themakleding!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en leuke behind-the-scenes van de organisatie zien? Volg ons dan op Instagram en facebook op @thorhike.

DEELNEMERSINFORMATIE

De Thorhike vindt plaats op 16 maart 2024. Het begint op zaterdag rond 8:00 en eindigt rond 20:00 uur. De startlocatie is nog onbepaald, maar dit zal in omgeving Utrechtse Heuvelrug zijn. De precieze tijd van het startpunt wordt nog doorgegeven na de inschrijving. De inschrijvingen openen binnenkort…

Je kan je inschrijven in een groep van maximaal zes personen. Voor verdere vragen kan je mailen naar thorhike@thorheim.nl

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer de inschrijvingen open gaan? Laat dan hieronder je email adres achter.