De allereerste editie van de Thorhike

thorhike logo

Na 3 jaar stilte komen we dit jaar met een geweldig idee, geinspireerd door de DonderHike: De Thorhike!!! Wil jij een leuke en uitdagende hike lopen? Doe dan mee met de allereerste editie van de Thorhike en geef je op!

Wat is de Thorhike?

De Thorhike is een hike van ongeveer 35 kilometer voor explorers en ouder. Tijdens de hike krijg je unieke opdrachten die je zo snel en orgineel mogelijk moet uitvoeren voor extra punten. Natuurlijk zijn er onderweg ook genoeg posten, waar je extra punten kan verdienen, kan uitrusten of iets warms te drinken kan krijgen. Op het einde is er gelegenheid om lekker na te borrelen, en krijgt de groep die de meeste punten heeft verdiend natuurlijk een leuke prijs!

Natuurlijk hebben we voor de eerste editie een mooi thema bedacht en dat is een Reis door de tijd!

Reis met ons mee op een ware reis door de tijd, van de prehistorie naar het digitale tijdperk, van de oude egyptenaren naar de val van de muur, en weer terug!

Bij elke post bevindt je je weer in een heel nieuwe tijd en vindt je intressante figuren uit de geschiedenis. Natuurlijk zijn er in de hele geschiedenis genoeg mensen om je als te verkleden, dus kom lekker in thema!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en leuke behind-the-scenes van de organisatie zien? Volg ons dan op instagram en facebook op @thorhike.

Deelnemersinformatie

De Thorhike vindt plaats op 22 april 2023. Het begint op zaterdag rond 8:00 en eindigt rond 20:00 uur. De startlocatie is station Maarn. De precieze tijd van het startpunt wordt nog doorgegeven na de inschrijving. Inschrijven kan vanaf nu!

Je kan je inschrijven in een groep van maximaal zes personen. De inschrijfkosten bedragen 17,50 per persoon, hierbij zijn lunch en avondeten inbegrepen.

Voor vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog