Activiteiten

Kastelentocht

Ieder jaar organiseert vereniging "De Stichtse Aanspanning" de Kastelentocht. Een stoet van meer dan 100 antieke rijtuigen die in de omgeving van Doorn langs diverse kastelen loopt. De Kastelentocht wordt ieder jaar op de 3e zondag van augustus gereden. Als scoutinggroep leveren wij sinds 1978 onze bijdrage door hand- en spandiensten te verlenen. Wij zijn verantwoordelijk voor de inrichting van het terrein, de begeleiding van het parkeren van de aanspanningen en het afzetten van het terrein voor overig verkeer. Kortom, in goede samenwerking met de politie creëren wij de randvoorwaarden voor het organiseren van de Kastelentocht.

Oliebollenactie

Als scoutinggroep komen wij er niet onderuit om ook en oliebollenactie te houden. Dit om onze clubkas te spekken, zodat wij weer veel nieuwe activiteiten met onze juniorleden kunnen doen. Vroeger deden we dat door geraniums te verkopen, nu doen we dat met oliebollen. Om erop toe te zien dat het een echte ambachtelijke oliebol wordt, bakken we ze zelf. We doen dat samen met echte bakkerij Van der Woerd. Hij heeft er nu al een echte oliebollenbakmachine voor. Goed voor een paar honderd oliebollen per 5 minuten. We verkopen er vaak zo tegen de 6000. De oliebollenactie is ieder jaar op 30 december (tenzij dit een zondag is).

Scoutingloterij

De loterij is bedoeld om scoutinggroepen wat centjes te laten bijverdienen voor hun clubkas. Bij onze groep wordt het geld dat met het verkopen van de loten verdiend wordt direct besteed aan onze juniorleden. We betalen er het jaarlijkse 'Dagje Uit' van. Dit jaar betekende dat, dat we met onze hele groep een dagje naar Duinrell konden. Zo ziet u dat u de onze leden, die u de loten verkopen, direct plezier hebben van uw bijdrage. Daarnaast maakt u ook nog eens kans op mooie prijzen!

Kinderspelen Doorns Festival

Onze scoutinggroep is ook altijd actief bij de festiviteiten in Doorn, in goed overleg met de Doornse ondernemers zorgen wij spannende, uitdagende en leuke spellen voor vrijwel alle leeftijden in het centrum van Doorn.

Collecte Jantje Beton

Een keer per jaar is het dan ook tijd om aan een collecte mee te doen. Uiteraard vind niet iedereen dat even leuk, maar het is voor een goed doel. Jantje Beton springt in de bres voor ieder kind, of je nou geel, groen of paars eruit ziet. Wist u dat Jantje Beton ook in ons clubgebouw heeft geïnvesteerd? De laatst verbouwing van ons clubgebouw is mede mogelijk gemaakt door Jantje Beton. Vandaar dat we ook hun collecte ondersteunen. Leuke bijkomstigheid voor onze vereniging is, dat we 50% van de inhoud van de bussen mogen houden voor onze vereniging. Steunt u ook ons nog een beetje! Denk daar eens aan als er een klein scoutje met zo'n bus bij u voor de deur staat.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog