Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Dodenherdenking

Ieder jaar helpen scouts bij de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam. Niet alleen zijn scouts actief bij de Nationale Herdenking ook leveren ze een bijdrage aan een tal van lokale herdenkingen in de rest van Nederland.

In Doorn helpen wij  bij het monument naast het gemeente huis. Tijdens de Herdenking helpen ook jeugdleden mee. Zij dragen op die avond een krans, begeleiden een veteraan of staan in de erenhaag bij het monument. Daarmee dragen ze een steentje bij aan de Dodenherdenking We zijn trots op onze jeugdleden dat ze er zijn en samen met ons herdenken. Van deze bijzondere avond hebben we ook een aantal foto's bekijk deze in het foto-album

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog