Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Koningsdag

Dit jaar was er van alles te beleven op het terrein van Huis Doorn. De kindermarkt, diverse percussie groepen en andere verenigingen. Wij stonden er ook! De kinderen uit Doorn konden bij ons van alles doen. We hadden twee keukens gemaakt waarop je 'zelf' je pannenkoek kon bakken. Voor degene die echt een uitdaging wilde konden in vliegende vaart van de spannende kabelbaan. Deze ging over de gracht van Huis Doorn heen. Super spannend maar wel cool om te doen. De foto's kunt u bekijken in ons foto-album.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog