Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

4 mei Dodenherdenking

Omdat het Nationaal Comité 4 en 5 mei graag jongeren wil betrekken bij de Nationale Herdenking, onderhoudt het al vele jaren een intensieve samenwerking met Scouting Nederland. Ieder jaar helpen tientallen scouts bij de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam. Tijdens de officiële kranslegging reiken zij de kransen aan Zijne Majesteit de Koning, aan Hare Majesteit de Koningin en aan de vertegenwoordigers van organisaties van oorlogsbetrokkenen en autoriteiten. In Doorn doen we dit ook bij de dodenherdenking bij het monument aan de Dorpsstraat in Doorn. Scouting Thorheim is op 4 mei betrokken bij de dodenherdenking in Doorn.

We verzamelen om 19.00 uur bij het monument aan de Dorpsstraat. Wilt u meer er van weten neem dan contact op met Marjolein via de e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Kledingvoorschrift: Scoutingblouse + das, (donker)blauwe spijkerbroek en het liefst donkere schoenen (in elk geval geen witte sneakers)

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog