Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Klussen voor zomerkamp

De Explorers zoeken klussen! Snoeien, harken, vegen, schilderen en auto's wassen de Explorers pakken alles aan om hun zomerkamp te bekostigen. 

Dit jaar gaan zij op zomerkamp naar Hongarije, maar dit kost aardig wat geld voor onze Explorers. Met grote en kleine klussen hopen zij het zomerkamp te kunnen betalen. Zij zijn dus opzoek naar klussen. Voor slechts 6,- euro per uur pakken ze alles aan. 

Heeft u thuis dus een (minder)leuke klus neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alvast bedankt, 

De RSA333

 

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog