Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

IScout

Met de kaderleden en de Explorers hebben wij dit jaar mee gedaan aan de IScout. Bij de IScout is het de bedoeling dat je knotsgekke opdrachten gaat uitvoeren. Zo als een sinasappelpers bouwen van pionierpalen, een race houden met niet gemotoriseerde voertuigen of een Bollywood auto maken. Door het uitvoeren van deze opdrachten verdien je weer reiscredits. Met deze credits ga je weer vragen beantwoorden waar aardig wat internetvaardigheden worden gevraagd. Hoe moeilijk zijn deze vragen? Nou, behoorlijk! Kijk voor de foto's in ons fotoalbum

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog