Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Halloween

 

In het bos werden de kaarten gezocht door middel van spelletjes, zoals het maken van een mummie of een Halloweenquiz. Niet alleen in het bos lagen de kaarten van de waarzegster. Maar ook in het behekste circus... De kinderen gingen met groepjes het circus in waar ze in de verschillende kamers tarotkaarten aantroffen. In een van de kamers stond de messenwerper en in een andere kamer stond de freak met ogen op sterk water. Iedereen deed super goed zijn best! Gelukkig waren aan het eind van de avond alle tarotkaarten weer gevonden en wilde de waarzegster de spreuk terug draaien. Zodat het weer een normaal circus was.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog