Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Dagje uit

Daarna vertrok de bus naar het Belevenissenbos. Daar hebben we eerst onze buiken rond gegeten tijdens de piratenlunch. De friet en snacks lagen gewoon op tafel, met dikke klodders mayo en ketchup ertussen! Vervolgens stoof iedereen het bos in om te klimmen en te klauteren. Al snel werd duidelijk dat Kapitein Bruinbaard en piraat Dappere Daan hulp nodig hadden bij het zoeken naar de schat. Helaas kwam er behoorlijk wat regen naar beneden, maar piraten zijn gelukkig niet van suiker gemaakt.

Gewapend met een schatkaart gingen we op zoek naar aanwijzingen in het bos. Hé, een oude fles met een briefje erin. Daarop stond dat de schat op de plek lag waar we die morgen vertrokken waren… in Doorn dus!  Dus hup de bus in, terug naar de Ludenlaan. Daar stond Kapitein Kale Koos ons op te wachten met een schatkist vol met goudstaven, flessen rum, horloges, munten en diamanten. Jammie… Goed gevonden, piraten. We kunnen terugkijken op een leuke en leerzame dag met de hele groep. Wat ons betreft een geslaagd Dagje Uit. Tot volgend jaar en geniet van de foto's!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog