Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Geslaagde oliebollenactie

Op woensdag 30 december om 5 uur 's ochtends stonden onze bakkers klaar bij Bakkerij Kees van der Woerd om hun ding te gaan doen, en dat hebben ze ook waar gemaakt. Deze dag hebben zij het hele vent team en de bakker weten te voorzien van voldoende oliebollen zodat wij onze oliebollenactie met een spetterend resultaat mochten afsluiten dit seizoen.

Rond half negen werd ons clubgebouw 'Thorheim' gevuld met enthousiaste jeugdleden samen met de nodige hulp van diverse ouders, leiding en oud leden/leiding. Na de officiële opening van de dag zijn er een vijftal groepjes gemaakt die vervolgens met volle vreugd het dorp en de wijken in zijn getrokken om daar de vers gebakken oliebollen aan de man te brengen.

Bekijk ook onze foto-impressie van de geslaagde actie
The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog