Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Geslaagde oliebollenactie

In het dorp stonden ook weer trouw de kramen op de vaste plaatsen waar onze overheerlijke bollen konden worden verkregen. Daarbij hadden wij dit jaar ook voor de eerste keer onze website opengesteld waar de oliebollen via een iDeal-betaling vooraf konden worden besteld. Tijdens het venten in de wijken zijn dit jaar de bestellingen die wij via onze website mochten ontvangen netjes bij de juiste adressen afgeleverd.

Het geweldige team wat op het clubgebouw paraat stond voor hand en span diensten als deze nodig waren, zorgde voor aanvoer van oliebollen waar nodig, een hapje en een drankje tijdens de tocht door de wijken en een lekkere lunch die de jeugdleden eigenhandig op het gebouw mochten oppeuzelen. Na de gedane lunch zijn de laatste resterende wijken nog aangedaan door een aantal die hards zodat wij (hopelijk) iedereen in het dorp hebben mogen bedienen. Alle inkomsten en bijhorende berekeningen en tellingen zijn inmiddels afgerond en vol trots kunnen we jullie meedelen dat voor deze actie een aantal van 8862 oliebollen door leiding, ouders, jeugdleden en andere helpende handjes van bakker naar de Doornse gemeenschap met een vrolijk gezicht zijn gebracht! Dit betekent een geweldig verkoopresultaat!

Namens de organisatie van de oliebollenactie hartelijk dank aan al onze medewerkende kanjers voor jullie inzet en dit prachtige resultaat.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog