Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Scouts op Zomerkamp

Dit jaar zijn 17 scouts op zomerkamp naar Loenen op de Veluwe geweest. We hebben allerlei activiteiten in het thema feest! Tijdens het zomerkamp maken de scouts zelf een keuken en zetten zelf de tent op. Tijdens het kamp moeten ze zelf zorgen dat dit netjes blijft! Ook maken ze zelf het eten klaar. Als ze het netjes houden, actief meedoen aan spellen en het eten goed bereiden krijgen ze ‘punten’ en de patrouille met de meeste punten verdiende dit jaar op het zomerkamp een diner gekookt door de leiding. Behalve dat het enorm leuk was (de foto's in het album zijn het bewijs), is er ook nog een prachtig kamplied gemaakt!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog