Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Boerenkoolfuif 2014

Afgelopen februari was onze jaarlijkse boerenkoolfuif, dit keer in het thema Boerderij! Wat hadden we een mazzel, in de morgen nog stortbuien, maar toen we begonnen met het hijsen van de vlag kwam er zowaar een zonnetje door de wolken!

Hierbij de foto's van een dag koemelken, stierrijden, tractortrekken, eierenrace etc. En dat allemaal afgesloten met een heerlijke boerenkool maaltijd en een loterij!

Leiding en de assisterende ouders hartelijk dank het was een succes!

Bekijk de foto's in het fotoalbum

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog