Nieuws uit de speltakken

Bevers

Welpen

Scouts

Explorers

Roverscouts

Welkom bij Thorheim

De Thorheimgroep uit Doorn is een onderdeel van Scouting Nederland, de grootste jongerenvereniging van Nederland. Scouting probeert een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden voor kinderen vanaf 5 jaar. Je komt Scouting over de hele wereld tegen.

Kinderen zijn op weg naar zelfstandigheid. Scouting helpt in de ontwikkeling die kinderen doormaken door afnemend leiding te bieden om zo de eigen verantwoordelijkheid van kinderen voor zichzelf en voor elkaar te vergroten. Daardoor levert Scouting ook een bijdrage aan de vorming van de persoonlijkheid. Iedere leeftijd vereist een eigen aanpak, een eigen aanbod. Daarom kent Scouting speltakken ingedeeld naar leeftijd.

Lees meer over Thorheim

Online opkomsten

De opkomsten zoals we die gewend zijn kunnen even niet doorgaan, maar dat betekent gelukkig niet dat er helem@@l geen scouting meer is! Iedere zaterdag zullen wij met een leuke uitdaging komen om de quarantaine verveling iets te verlichten. Tegenwoordig kun je namelijk gelukkig ook heel veel online doen. Onze eerste online opkomst is daarom hier!

Vanaf 21-3-2020 zal er op deze pagina elke week een nieuwe digitale uitdaging online komen te staan, check wekelijks deze pagina of volg ons op Facebook/Instagram om op de hoogte te blijven!

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net
How to get Bookmakers Bonus - articles.
BIGTheme.net - Theme Catalog